Boomverzorging

Afspraak tuin make-over

Wilt u uw tuinmetamorfose laten verzorgen door Jan van den Berg Tuinen? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken in een vrijblijvend gesprek? In beide gevallen kunt u een afspraak maken met Jan van den Berg Tuinen op telefoonnummer 070 – 51 799 28 of door ons contactformulier in te vullen. U kunt ook bij ons terecht met al uw vragen over de aanleg van een nieuwe tuin en over de beplanting. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Boomkappen

Ook voor het kappen van bomen kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen halen op deskundige wijze kleine en grote bomen neer. Daarbij maken wij gebruik van moderne machines die jaarlijks op veiligheid worden gekeurd. Wij voeren de takken en stammen netjes voor u af. De stronk kunnen we machinaal of met de hand verwijderen. Wij werken op basis van uurtarief of tegen een afgesproken vaste prijs.

Houd er rekening mee dat u voor het kappen van een boom een omgevingsvergunning van de gemeente nodig heeft. Het duurt meestal 8 tot 10 weken voordat u de vergunning om een boom te kappen in huis heeft.

Overig tuinonderhoud

Naast bomen snoeien en kappen kunt u ook voor ander tuinonderhoud bij ons terecht. De vakmensen van Jan van den Berg Tuinen verzorgen onder meer de volgende werkzaamheden: gras maaien en graskanten bijhouden, bladruimen en onkruid verwijderen, vijvers schoonmaken, rooien, bemesten, en planten en gazons water geven. Door uw tuin regelmatig te onderhouden kunt u er het hele jaar door van genieten.

Afspraak boomverzorging

Wilt u één of meerdere bomen in uw tuin snoeien, wilt u een boom kappen of heeft u vragen over onze boomverzorging werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan van den Berg Tuinen op telefoonnummer 070 – 51 799 28. U kunt hiervoor ook ons contactformulier invullen. Wij plannen graag een afspraak voor u in en wij geven antwoord op al uw vragen.

Call Now Button