Hoveniers & Tuinmannen

Tuinmannen

Geen zin om u tuin zelf onderhanden te nemen, Jan van den Berg tuinen verzorgt uw tuin. Onze tuinmannen zijn ervaren en erg vakgericht. Met behulp van een tuinman zorgen wij voor het perfecte tuinonderhoud.

Tuin en gazon onderhoud worden vaak onderschat. Onze tuinmannen zorgen voor een perfect verzorgde tuin. Een greep uit onze werkzaamheden zijn onder andere onkruid wieden, gras maaien, bladeren ruimen, onderhoud van planten en bomen en vijvers schoonmaken. Onze professionals hebben veel kennis en zorgen voor een tuin naar uw wens.

Zoekt u een geschikte tuinman voor een mooie en verzorgde tuin in de omgeving Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer, Voorschoten, Zoeterwoude dorp, Pijnacker, Voorburg & Nootdorp neem dan snel contact op.

Hovenier

Voor groot onderhoud in de tuin werken wij met de beste hoveniers. Door hun vakkennis helpen zij u met het verzorgen van uw tuin. Onze hoveniers zullen u voorzien van het beste tuinadvies. Jan van den Berg Tuinen is een hoveniersbedrijf voor het aanleggen, onderhouden en opknappen voor alle grote of kleine tuinen.

Bent u opzoek naar een ervaren hovenier voor uw tuinverzorging in de omgeving van Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer, Voorschoten, Zoeterwoude dorp, Pijnacker, Voorburg & Nootdorp neem dan snel contact op.

Afspraak tuinmannen & Hoveniers

Wilt u uw tuin laten verzorgen door de ervaren hoveniers en tuinmannen van Jan van den Berg Tuinen, overweegt u een complete tuin make-over of heeft u vragen over onze werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud? Neem dan contact op met Jan van den Berg Tuinen op telefoonnummer 070 – 51 799 28. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij plannen graag een afspraak voor u in en wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Call Now Button