Kwekerij

Kwekerij

Op de kwekerij van Jan van den Berg Tuinen in Wassenaar vindt u de mooiste planten voor uw tuin. Onze vakmensen adviseren u graag welke planten het beste bij uw tuin passen. Op onze kwekerij vindt u met name haagplanten; zoals heesters, coniferen en beuken. Maar ook voor bomen kunt u bij ons terecht. Wij kweken alle planten zelf op, van stekje tot volwaardige boom of struik. Daarmee garanderen wij de beste kwaliteit. Doordat wij rechtstreeks aan u leveren, zijn wij in staat om onze planten voor bijzonder scherpe prijzen aan te bieden.

U bent van harte welkom op onze kwekerij aan de Oostdorperweg 206-b in Wassenaar. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. De kwekerij van Jan van den Berg Tuinen is ook eenvoudig bereikbaar vanuit Voorschoten, Voorburg, Mariahoeve en Leidschendam.

Planten kopen

Op onze kwekerij kunt u op uw gemak rondlopen. Ziet u een haagplant of boom die aansluit bij uw wensen? U kunt de planten van uw keuze direct bij ons kopen en meenemen. Bij grote planten kunt u er voor kiezen om deze thuis te laten bezorgen. Jan van den Berg Tuinen zorgt voor een snelle en zorgvuldige aflevering. Is de struik, heester of boom die u zoekt niet aanwezig op onze kwekerij, dan kunnen wij deze voor u bestellen.

Tuinontwerp, -aanleg en onderhoud

Bij Jan van den Berg Tuinen kunt u niet alleen terecht voor met zorg opgekweekte planten: wij verzorgen ook ontwerp, aanleg en onderhoud van diverse soorten tuinen. Wij werken samen met tuinarchitecten om een ontwerp te realiseren dat perfect aansluit bij uw wensen, waarna wij overgaan tot een vakkundige aanleg van de tuin. Als u de aanleg van de tuin door ons laat verzorgen, rekenen wij geen kosten voor het ontwerp. Wanneer u kiest voor ons tuinonderhoud bent u ervan verzekerd dat uw tuin er altijd keurig bij ligt.

Langskomen op onze kwekerij

U hoeft geen afspraak te maken om lang te komen op onze kwekerij in Wassenaar. Als u alleen een vraag heeft kunt u hiervoor contact met ons opnemen op telefoonnummer 070 – 51 799 28 of door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Call Now Button