Tuinaanleg

Tuinaanleg

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in de aanleg van eigentijdse en stijlvolle tuinen. Bij onze tuinaanleg komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze vakmensen leggen elke tuin met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail aan. Wij maken hierbij gebruik van beplanting die afkomstig is van onze eigen kwekerij. Bij de tuinaanleg houden we ook rekening met het Nederlandse weer: regen, wind én zon. Bomen en planten komen op de plek te staan waar ze aanslaan en goed groeien. Het eindresultaat is een gezonde en naar wens aangelegde tuin waar u jarenlang plezier van heeft.

Jan van den Berg Tuinen verzorgt onder meer tuinaanleg in Leidschendam en nabijgelegen plaatsen als Voorschoten, Voorburg, Mariahoeve en Wassenaar.

Beplanting van eigen kwekerij

De planten en bomen die wij gebruiken bij onze tuinaanleg zijn afkomstig van onze eigen kwekerij in Wassenaar. Wij hebben elke plant met de grootst mogelijke aandacht grootgebracht. Bovendien is de beplanting al gewend aan het Nederlandse weer. Hierdoor bent u altijd verzekerd van gezonde planten die goed groeien en waar u jarenlang plezier van heeft

Naast informatie over planten en bomen kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over duurzame erfafscheidingen, benodigdheden voor vijvers, beschoeiingen voor waterkanten en sierbestrating.

Oplevering van uw tuin

Na de tuinaanleg adviseren wij u over het onderhoud van de beplanting, vijvers, bestrating en /of erfafscheiding. Zo weet u wat u zelf kunt doen om optimaal van uw tuin te genieten. Wij bieden 12 maanden garantie op alle schuttingen, bestrating, verlichting, vlonders, vijvers en tuinmeubilair. Mocht beplanting niet aanslaan, dan komen wij deze eenmalig gratis vervangen.

Afspraak tuinaanleg

Wil u een afspraak maken om het ontwerp en de aanleg van uw tuin door ons te laten verzorgen? Of wilt u eerst een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Het ontwerp van uw tuin is gratis als u eveneens de tuinaanleg door onze gespecialiseerde hoveniers laat verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan van den Berg Tuinen op telefoonnummer 070 – 51 799 28 of door ons contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Call Now Button