Tuinmetamorfose

Tuinmetamorfose

Kies voor een complete tuin make-over. Een tuinmetamorfose zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw nieuwe tuin. Nieuwe planten in de borders, uw terras net iets meer uit de wind of de aanleg van een vijver: samen met onze hoveniers bepaalt u onder meer wat er nu ontbreekt in uw tuin, welke tuin elementen u wilt behouden, welke beplanting het goed doet en welke uitstraling u wilt creëren met uw tuinrenovatie. Met wat slimme veranderingen krijgt uw tuin direct een andere uitstraling.

Jan van den Berg Tuinen verzorgt onder meer tuinmetamorfoses in Leidschendam en omringende plaatsen als Voorschoten, Voorburg, Mariahoeve en Wassenaar.

Beplanting van onze kwekerij

De beplanting die wij gebruiken voor de tuinrenovatie is afkomstig van onze eigen kwekerij in Wassenaar. Gedurende openingstijden bent u hier van harte welkom om rond te kijken. Onze planten en bomen zijn met zorg grootgebracht en de beplanting is gewend aan het Nederlandse weer. Wij leveren gezonde planten en bomen waar u vele jaren lang plezier van heeft.

Vrijblijvend gesprek tuinrenovatie

We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën voor de tuinmetamorfose te bespreken. Een tuinrenovatie is voor ons altijd een uitdaging waar wij creatief mee aan de slag gaan. Vaak kunnen we met enkele slimme veranderingen al veel bereiken. Op basis van uw wensen en ideeën maken wij een passend tuinontwerp. Wanneer u de aanleg van uw nieuwe tuin door ons laat verzorgen rekenen wij geen kosten voor het maken van het ontwerp.

Afspraak tuin make-over

Wilt u uw tuinmetamorfose laten verzorgen door Jan van den Berg Tuinen? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken in een vrijblijvend gesprek? In beide gevallen kunt u een afspraak maken met Jan van den Berg Tuinen op telefoonnummer 070 – 51 799 28 of door ons contactformulier in te vullen. U kunt ook bij ons terecht met al uw vragen over de aanleg van een nieuwe tuin en over de beplanting. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Call Now Button