Tuinontwerp

Tuinontwerp

Jan van den Berg Tuinen ontwerpt een tuin die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne strak ontworpen tuin, een weelderig ontworpen landelijke tuin of een stijlvolle Engelse tuin. Voor het ontwerp van uw tuin werken wij samen met de beste tuinarchitecten. U kunt ook uw eigen tuinontwerp maken en de aanleg door ons laten verzorgen. U bent altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Wij verzorgen onder meer tuindesign en -aanleg in Leidschendam en nabijgelegen plaatsen als Voorschoten, Voorburg, Mariahoeve en Wassenaar.

Vrijblijvend gesprek ontwerp tuin

In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor het ontwerp van uw tuin. Het maakt hierbij niet uit of uw wensen heel gedetailleerd zijn of juist wat algemener. Vervolgens maken wij een passend tuinontwerp, inclusief een gedetailleerde offerte. Voor het ontwerp van uw tuin rekenen wij geen kosten wanneer u eveneens de aanleg door ons laat verzorgen.

Tuinontwerp aanleg

Onze enthousiaste medewerkers steken graag de handen uit te mouwen om de tuin in de door u gewenste stijl te ontwerpen en vervolgens aan te leggen. Wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp tot in de details wordt gerealiseerd. Naast de beplanting leveren wij ook sierbestrating, vlonders, overkappingen, erfafscheiding, vijvers en tuinmeubelen. Ook voor het onderhoud aan uw tuin kunt u terecht bij Jan van den Berg Tuinen.

Planten van eigen kwekerij

Jan van den Berg Tuinen beschikt over een eigen kwekerij in Wassenaar. Hier kweken wij onze planten op van stekje tot een volwaardige struik. Doordat wij onze planten met de grootst mogelijke zorg en aandacht grootbrengen bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. Doordat wij geen planten afnemen van externe leveranciers zijn wij bovendien in staat om de planten voor een bijzonder scherpe prijs aan te bieden.

Afspraak tuinontwerp

Wil u een afspraak maken om het ontwerp en de aanleg van uw tuin door onze vakmensen te laten verzorgen? Of wilt u eerst een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Jan van den Berg Tuinen op telefoonnummer 070 – 51 799 28 of door ons contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Call Now Button