Tuinonderhoud

Onderhoud

Bij Jan van den Berg Tuinen kunt u terecht voor vakkundig tuinonderhoud. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er elk seizoen mooi geordend bij ligt. Wij verzorgen zowel tuinonderhoud voor particuliere tuinen als voor tuinen bij appartementen en bedrijven. We bespreken met u wat u graag zelf wilt doen en wat u wilt uitbesteden. Wij werken op basis van uurtarief of tegen een afgesproken vaste prijs die past binnen uw budget.

Jan van den Berg Tuinen verzorgt onder meer tuinonderhoud in Leidschendam en nabijgelegen plaatsen als Voorschoten, Voorburg, Mariahoeve en Wassenaar.

Werkzaamheden tuinonderhoud

Onze vakmensen nemen onder meer de volgende werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud voor hun rekening: gras maaien en graskanten bijhouden, bladruimen en onkruid verwijderen, de vijver schoonmaken, snoeien en rooien, bemesten, en planten en gazons water geven. Wij verzorgen ook het snoeien van bomen en planten. Goed snoeien in het juiste seizoen zorgt ervoor dat planten en bomen beter groeien en mooier bloeien. U geniet zo het hele jaar door van uw tuin.

Uw tuin opnieuw inrichten

Bij Jan van den Berg Tuinen verzorgen wij niet alleen tuinonderhoud, maar ook de complete aanleg van tuinen. U kunt u er voor kiezen om uw tuin helemaal opnieuw in te laten richten. Samen met u maken wij graag een compleet nieuw ontwerp voor uw tuin dat aansluit bij uw wensen. Soms is het al mogelijk om een compleet andere sfeer te creëren met slechts een paar kleine veranderingen. Als u de aanleg van uw tuin door ons laat verzorgen, rekenen wij geen kosten voor het ontwerpen van de tuin.

Afspraak tuinonderhoud

Wilt u uw tuinonderhoud laten verzorgen door de ervaren hoveniers van Jan van den Berg Tuinen, overweegt u een complete tuin make-over of heeft u vragen over onze werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud? Neem dan contact op met Jan van den Berg Tuinen op telefoonnummer 070 – 51 799 28. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij plannen graag een afspraak voor u in en wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Call Now Button